O podjetju Enterprise Rent-a-car

Na kakšen način posluje podjetje Enterprise? Skrbimo za zadovljstvo naših strank, skupnosti in okolja.

Kultura in trdo delo sta ustvarila Enterprise

Enterprise Rent-A-Car je nenehna zgodba o uspehu. Naša vodilna načela in skromen začetek se vrtijo okoli osebne poštenosti in integritete. Verjamemo v krepitev naših skupnosti. Služiti našim strankam, kot da so naša družina. In nagrajevanje trdega dela. Te stvari danes veljajo enako kot takrat, ko smo bili ustanovljeni leta 1957.

Danes naša razvejana mreža, vozni park in paleta storitev uvršča Enterprise v del največjega ponudnika transportnih rešitev na svetu. Kupcem ponujamo lokalne in letališke najeme, souporabo avtomobilov, najem eksotičnih avtomobilov in kombijev, skupaj s storitvijo Flex-E-Rent, ki nudi poslovne rešitve za posebne potrebe vozil, vključno s kombiji s temperaturno kontrolo in dostopnimi minibusi. Nahajamo se v več kot 100 državah z več kot 9500 lokacijami. Kaj to pomeni za naše stranke? Tam smo, ko nas potrebujete.

Aktivno sodelujemo pri trajnosti, ne samo zato, ker je dobro za naše poslovanje, temveč zato, ker verjamemo, da tako ustvarjamo boljši svet za prihodnje generacije. Zaradi svoje velikosti smo v edinstvenem položaju, da spodbujamo inovacije, pospešujemo raziskave in preizkušamo tržno usmerjene rešitve.

Ste vedeli?

Ustanovitelj Jack Taylor je ime Enterprise izbral v čast letalonosilki iz 2. svetovne vojne, na kateri je služil, USS Enterprise. Danes je ime & quot; Enterprise & quot; sinonim za vodstvo in vizijo podjetja.

Vrednote

9.500

Enterprise ima več kot 9.500 lokacij v več kot 100 državah

50 mil

Podjetje Enterprise se je zavezalo, da bo v roku petdesetih let posadilo 50 milijonov dreves.
"Najprej poskrbi za svoje stranke in zaposlene in sledil bo dobiček."

Vse se je začelo s sedmimi avtomobili in slutnjo

Zgodba podjetja Enterprise se začne z vizijo enega človeka. Leta 1957 se je Jack Taylor, odlikovan pilot druge svetovne vojne, vrnil domov z upanjem, da bo ustanovil podjetje in ustvaril družino.

Z uporabo lekcij in načel, pridobljenih v ameriški mornarici, vključno z vrednostjo trdega dela, skupinskega duha in preprosto početjem prave stvari, Jack sprejme nov koncept najemanja avtomobilov s floto sedmih avtomobilov.

Enterprise je zdaj prvo ime za pogoste potnike in izletnike. Smo blagovna znamka, ki je priznana kot svetovna vodilna slia v industriji najema avtomobilov. Svoje zaposlene in stranke cenimo enako kot člane družine. Enteprise še danes uspešno posluje s preprostim, a močnim naborom prepričanj, da postane vodilni v najemu avtomobilov, pa tudi v trajnosti in inovacijah.

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.