Najem vozila v Sloveniji

 

Lokacije za najem vozila v Sloveniji

Enterprise Rent-A-Car s ponosom nudi storitve kupcem v Sloveniji. Kot del največjega podjetja za najem avtomobilov na svetu, ki ima v lasti in upravlja več kot 1,5 milijona vozil smo prepričani, da imamo lokacijo blizu vas ali vašega potovalnega cilja. In čeprav smo mednarodno priznana blagovna znamka, Enterprise ostaja v družinski lasti z enim namenom za naše stranke: preseči vaša pričakovanja glede storitve in skupne vrednosti.


Slovenija je z edinstvenimi znamenitostmi, kot so Bled, Postojnska jama in Piran, priljubljena destinacija tako med turisti kot poslovnimi potniki. Ne glede na to, ali ste na obisku le nekaj dni ali bivate mesec ali več, lahko računate, da bomo zagotovili popolno vozilo za vaše potrebe po prevozu. Začnite svoje potovanje z iskanjem po zemljevidu ali brskanjem po spodnjih lokacijah.

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.