Odkleni svet

Ste pripravljeni na pot ob naslednjem potovanju? Ni vam treba iskati več, saj z našo ekskluzivno ponudbo 10 % na najem vozil v različnih državah po svetu vedno dobite več. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko pa lahko raziskujete izjemno? Ne glede na to, ali hrepenite po s soncem obsijanih plažah Grčije, očarljivih ulicah Italije ali idiličnih pokrajinah Nove Zelandije, naš raznolik izbor destinacij zagotavlja, da se za vsakogar najde nekaj. Izkoristite priložnost za raziskovanje, odkrivanje in ustvarjanje nepozabnih spominov z našo nepremagljivo ponudbo najema vozil.
Naša široka ponudba vozil, vključno s kompaktnimi avtomobili, športnimi terenci in luksuznimi modeli, pomeni, da boste zagotovo našli pravi avto za svoje potrebe.

Rezervirajte še danes in izkoristite to ponudbo od 22. marca do 31. maja v 75 državah.
Vaša naslednja pustolovščina vas čaka – rezervirajte zdaj in naj se vaše potovanje življenja začne!

Podrobnosti ponudbe:
Rok za rezervacije: - 22. marec - 31. maj
Datumi izposoje - 1. april - 14. julij
Znesek popusta: 10%
Poiščite in izberite s seznama rezultatov

75 državah

Albania
Argentina
Armenia
Aruba
Austria
Barbados
Belgium
Belize
Bonaire
Bosnia & Herzegovina
Bulgaria
Cayman Islands
Chile
Colombia
Costa Rica
Croatia
Curacao
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Dominican Republic
Ecuador
Egypt
El Salvador
Estonia
Faroe Islands
Finland
Georgia
Greece
Grenada
Guatemala
Guyana
Honduras
Hungary
Iceland
Italy
Jamaica
Jordan
Kosovo
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Malta
Mexico
Montenegro
Morocco
Netherlands
New Zealand
Nicaragua
North Macedonia
Norway
Oman
Panama
Paraguay
Peru
Poland
Portugal
Qatar
Romania
Saudi Arabia
Serbia
Slovakia
Slovenia
South Africa
St Maarten
St. Baarths
Suriname
Sweden
Switzerland
Tortola
Trinidad & Tobago
Turkey
UAE
Uruguay
US Virgin Islands

Pogoji uporabe

1. S to ponudbo prejmete 10 % popust samo na osnovno ceno najema avtomobila [Na podlagi najboljših dnevnih cen najema na spletnem mestu v času rezervacije] za čas trajanja vaše rezervacije najema avtomobila (obdobje najema).
2. Ta ponudba je na voljo na sodelujočih lokacijah Enterprise Rent-A-Car v Albaniji, Argentini, Armeniji, Arubi, Avstriji, Barbadosu, Belgiji, Belizeju, Bonairu, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, Kajmanskih otokih, Čilu, Kolumbiji, Kostariki, Hrvaška, Curacao, Ciper, Češka, Danska, Dominikanska republika, Ekvador, Egipt, Salvador, Estonija, Ferski otoki, Finska, Gruzija, Grčija, Grenada, Gvatemala, Gvajana, Honduras, Madžarska, Islandija, Italija, Jamajka, Jordanija, Kosovo, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Mehika, Črna gora, Maroko, Nizozemska, Nova Zelandija, Nikaragva, Severna Makedonija, Norveška, Oman, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugalska, Katar, Romunija, Savdska Arabija, Srbija, Slovaška , Slovenija, Južna Afrika, St. Maarten, St. Baarths, Surinam, Švedska, Švica, Tortola, Trinidad in Tobago, Turčija, ZAE, Urugvaj, Ameriški Deviški otoki.
3. Ta ponudba velja za vse rezervacije med 22. marcem in 31. majem ter obdobja najema med 1. aprilom in 14. julijem in ne velja za obdobja najema, daljša od 28 dni.
4. Ta ponudba velja za vse razrede vozil, ki so na voljo v času rezervacije.
5. Vsi vozniki morajo izpolnjevati minimalne starostne zahteve za državo najema. Starostne politike so odvisne od države prevzema in vam bodo na voljo za pregled pri spletni rezervaciji.
6. Če ni navedeno drugače, ta ponudba ne velja za nobene dodatne stroške, vključno z neobveznimi presežnimi oprostitvami, stroški enosmernega najema, stroški goriva, stroški dodatnega voznika in mladega voznika, dodatki za najem, vključno z, vendar ne omejeno na, otroškimi sedeži, snežnimi verigami, strešni nosilci in navigacijski vodniki.
7. Za storitev prevzema in vračila veljajo geografske omejitve. Za več podrobnosti se obrnite na podružnico za najem.
8. Imate pravico do preklica rezervacije kadarkoli pred začetkom obdobja najema brez stroškov. Če rezervacije ne potrebujete več, vas prosimo, da rezervacijo prekličete pred koncem najema.
9. Ta ponudba je odvisna od razpoložljivosti vozil in je ni mogoče uporabiti v povezavi s katero koli drugo promocijsko ponudbo, znižano stopnjo, prejšnjimi ali obstoječimi rezervacijami.
10. Ta ponudba, določila in pogoji dopolnjujejo in ne nadomeščajo nobenih pogojev pogodbe v zvezi z vašim najemom, ki vsebuje pomembne določbe v zvezi z najemom katerega koli vozila in ki bo še naprej v celoti veljala za najem.
11. To ponudbo in te pogoje ter vse spore ali zahtevke, ki izhajajo iz ali v povezavi z njimi, ureja zakon. Če živite v Evropski uniji, lahko v zvezi s to ponudbo in temi pogoji sprožite sodni postopek pred hrvaškimi sodišči ali pred sodišči države članice Evropske unije, v kateri živite.
12. Kot potrošnik boste imeli koristi od vseh obveznih določb zakonov države, v kateri živite. Nič v teh določilih in pogojih, vključno z zgornjim odstavkom, ne vpliva na vaše pravice kot potrošnika, da se zanesete na takšne obvezne določbe lokalne zakonodaje.
13. Svetujemo vam, da se seznanite z lokalnimi prometnimi pravili v ciljni državi, kjer ste najeli. Dodatne informacije za države Evropske unije najdete na http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
14. To promocijo ponuja Enterprise Rent-A-Car Slovenija.
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.