Naš standard oskrbe

Vse, kar počnemo, počnemo po našem standardu oskrbe.

Obljubljamo, da vas bomo postavili na prvo mesto z izjemno storitvijo za stranke in vozili, ki so vzdrževana in očiščena po naših standardih visoke kakovosti.

Nenehno uvajamo inovacije, da bi pomagali premakniti svet naprej – vključno z novimi načini, s katerimi lahko naredite več za vas, da se lahko samozavestno podate na pot, ne glede na to, kam vas življenje zanese.

Da bi to obljubo uresničili, so naše lokacije za najem vodene po naslednjih najboljših praksah.

 

Popolna čista obljuba

Čista vozila so bila vedno prednostna naloga. S Complete Clean Pledge® smo nadgradili naše postopke čiščenja vozil in naših poslovalnic, tako da se lahko počutite samozavestni pri vsakem najemu in vsakič.

Transakcije z majhnim dotikom

Želimo, da je vaš postopek najema čim bolj intuitiven in enostaven. Zato povečujemo naša prizadevanja za zagotavljanje visokotehnoloških digitalnih orodij z nizkim dotikom, ki zagotavljajo manj stikov brez žrtvovanja storitev.

Izjemne storitve za stranke

Odlične storitve za stranke se začnejo s poslušanjem. Vzamemo si čas, da razumemo vaše potrebe, da lahko ponudimo najboljšo rešitev. Ta pozornost do naših strank je tisto, zaradi česar smo globalno vodilni na področju mobilnosti. Stranke pridejo k nam—in ostanejo z nami—ker si vedno prizadevamo zagotoviti izjemno in osebno izkušnjo.

Vzdrževanje in varnost vozila

Nič ni bolj pomembno kot varnost naših strank. Upoštevamo ali presegamo smernice proizvajalca glede menjave pnevmatik in olja, da zagotovimo varno in neprekinjeno izkušnjo.

Vizualni pregled vsakega vozila

Kot del našega standarda oskrbe izvajamo končni pregled kakovosti vsakega vozila pred vsakim najemom. Ta dodatni korak vključuje dokumentacijo o stanju vozila pred vsakim najemom, kar vam nudi brezskrbnost, da ste lahko osredotočeni na pot pred vami.
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.